Nicușor Dan, dezlănțuit. Aseară a bătut doi viceprimari într-un gang

Viceprimarul Aurelian Bădulescu a continuat ieri seară la Antena 3 seria dezvăluirilor referitoare la incidentul pe care l-a avut cu Nicușor Dan, candidatul opoziției. Bădulescu susține că nu e prima oară când se întâmplă așa ceva și că Nicușor a mai bătut doi viceprimari.

Viceprimarul spune că are martori care pot confirma că Nicușor Dan este cel care a fost agresorul pentru că la un moment dat și-a rupt cămașa și s-a văzut inconfundabilul tatuaj cu teorema lui Fermat de pe burtă. „N-am să uit cât oi trăi tatuajul acela. M-a costat patru dinți, Nicușor Dan mi-a dat unde doare”, a spus unul din viceprimarii agresați sub protecția anonimatului.

Viceprimarul Bădulescu spune că acum se simte amenințat de Nicușor Dan și că zilele trecute a primit o pecete cu Ciurul lui Eratostene și că acesta este simbolul Dojo-ului lui Dan. „În fiecare seară văd de pe geamul casei mele o siluetă care învârte amenințător nunceaguri și mă pândește. Cred că acest om este Nicușor, salvați-mă până un e prea târziu”, a avertizat politicianul.

Scris de Ef
9 iunie 2020 10:06
Citește mai mult despre: nicusor dan

Alte articole

Vezi mai mult