Decizia lui Nicușor Dan de a nu-l primi pe Dacian Cioloș în USR, ignorând atât voința membrilor USR, cât mai ales logica, este în mod clar una proastă. Iar cea mai bună dovadă e faptul că decizia lui Nicușor a stârnit entuziasm printre pesediști, de la Nicolae Șerban și Cătălin Rădulescu până la Liviu Dragnea și chiar Ion Iliescu.

nicusor_liviu_dragnea.jpg Infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD a fost atât de încântat că lui Cioloș i s-a trântit ușa în nas încât l-a anunțat pe Nicușor că îi dă voie să treacă prin Parlament ce lege vrea el. ”Orice propune USR, parlamentarii PSD vor vota pentru”, a anunțat Dragnea. Mai mult, el îl va recompensa și pe Matei Păun, strategul imbecil al USR:  va fi luat cu delegația PSD la Moscova, ca să se întâlnească cu idolul său politic, Vladimir Putin.

Acum că a primit de la Dragnea dreptul să treacă orice lege prin Parlament, Nicușor este cu atât mai convins că a luat decizia corectă când a refuzat să-l primească pe Dacian Cioloș în USR. Liderul USR  știe deja și ce lege va trece cu ajutorul pesediștilor. ”O să propun o lege care să conteze: vreau ca toți bicicliștii să primească subvenție ca să-și cumpere cotiere și claxoane”, a anunțat Nicușor Dan.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin | Thursday, 16.03.2017 14:11 Politic

National Cinematografic