Decizia lui Nicușor Dan de a nu-l primi pe Dacian Cioloș în USR, ignorând atât voința membrilor USR, cât mai ales logica, este în mod clar una proastă. Iar cea mai bună dovadă e faptul că decizia lui Nicușor a stârnit entuziasm printre pesediști, de la Nicolae Șerban și Cătălin Rădulescu până la Liviu Dragnea și chiar Ion Iliescu.

nicusor_liviu_dragnea.jpg Infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD a fost atât de încântat că lui Cioloș i s-a trântit ușa în nas încât l-a anunțat pe Nicușor că îi dă voie să treacă prin Parlament ce lege vrea el. ”Orice propune USR, parlamentarii PSD vor vota pentru”, a anunțat Dragnea. Mai mult, el îl va recompensa și pe Matei Păun, strategul imbecil al USR:  va fi luat cu delegația PSD la Moscova, ca să se întâlnească cu idolul său politic, Vladimir Putin.

Acum că a primit de la Dragnea dreptul să treacă orice lege prin Parlament, Nicușor este cu atât mai convins că a luat decizia corectă când a refuzat să-l primească pe Dacian Cioloș în USR. Liderul USR  știe deja și ce lege va trece cu ajutorul pesediștilor. ”O să propun o lege care să conteze: vreau ca toți bicicliștii să primească subvenție ca să-și cumpere cotiere și claxoane”, a anunțat Nicușor Dan.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Calin | Thursday, 16.03.2017 17:11 Politic

National Cinematografic