Nicușor Dan, recompensat de Dragnea după ce l-a refuzat pe Cioloș: ”Te las să treci ce lege vrei prin Parlament”

Decizia lui Nicușor Dan de a nu-l primi pe Dacian Cioloș în USR, ignorând atât voința membrilor USR, cât mai ales logica, este în mod clar una proastă. Iar cea mai bună dovadă e faptul că decizia lui Nicușor a stârnit entuziasm printre pesediști, de la Nicolae Șerban și Cătălin Rădulescu până la Liviu Dragnea și chiar Ion Iliescu.

Infractorul condamnat definitiv din fruntea PSD a fost atât de încântat că lui Cioloș i s-a trântit ușa în nas încât l-a anunțat pe Nicușor că îi dă voie să treacă prin Parlament ce lege vrea el. ”Orice propune USR, parlamentarii PSD vor vota pentru”, a anunțat Dragnea. Mai mult, el îl va recompensa și pe Matei Păun, strategul imbecil al USR: va fi luat cu delegația PSD la Moscova, ca să se întâlnească cu idolul său politic, Vladimir Putin.

Acum că a primit de la Dragnea dreptul să treacă orice lege prin Parlament, Nicușor este cu atât mai convins că a luat decizia corectă când a refuzat să-l primească pe Dacian Cioloș în USR. Liderul USR știe deja și ce lege va trece cu ajutorul pesediștilor. ”O să propun o lege care să conteze: vreau ca toți bicicliștii să primească subvenție ca să-și cumpere cotiere și claxoane”, a anunțat Nicușor Dan.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
16 martie 2017 15:03

Alte articole

Vezi mai mult