Nici o surpriză astăzi la examenul de matematică pentru Bacalaureat. Deși în urmă cu doar câteva săptămâni Nicușor Dan pierdea la 12 procente în fața Gabrielei Firea la alegerile locale, acum s-a întors foaia. Candidatul USB a umilit-o pe actualul primar al capitalei, obținând un scor zdrobitor la matematică.  

nicusor dan gabi firea.jpg

„Conform grilei de examinare, Nicușor Dan a luat o notă atât de mare că poate să ia două bacalaureaturi în România, chiar dacă ia 1 la toate celelalte materii. Când a terminat de scris mai avea un centimetru din pix iar la un moment dat s-a ridicat de la masă și a continuat să scrie rezolvările pe tablă. Pentru corectarea lucrării sale a fost chemată o comisie de matematicieni din străinătate, din care făceau parte și doi absolvenți de premiul Nobel”, a declarat directorul liceului unde Nicușor Dan a dat bacalaureatul demonstrativ și a obținut o notă ce se poate exprima doar prin numere ireale. 

De cealaltă parte, Gabriela Firea a luat 5 la matematică dar a depus contestație la Inspectoratul Școlar și Ministerul Educației din cauza enunțului confuz. Aceasta a spus că numerele nu erau însoțite de semnul $ sau € că să știe exact despre ce sumă e vorba și cum se poate negocia. 

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Wednesday, 06.07.2016 15:10 Politic

National Cinematografic