Nicușor și-a luat revanșa în fața lui Firea la Bac! A obținut un scor mult mai mare la matematică

Nici o surpriză astăzi la examenul de matematică pentru Bacalaureat. Deși în urmă cu doar câteva săptămâni Nicușor Dan pierdea la 12 procente în fața Gabrielei Firea la alegerile locale, acum s-a întors foaia. Candidatul USB a umilit-o pe actualul primar al capitalei, obținând un scor zdrobitor la matematică.  

„Conform grilei de examinare, Nicușor Dan a luat o notă atât de mare că poate să ia două bacalaureaturi în România, chiar dacă ia 1 la toate celelalte materii. Când a terminat de scris mai avea un centimetru din pix iar la un moment dat s-a ridicat de la masă și a continuat să scrie rezolvările pe tablă. Pentru corectarea lucrării sale a fost chemată o comisie de matematicieni din străinătate, din care făceau parte și doi absolvenți de premiul Nobel”, a declarat directorul liceului unde Nicușor Dan a dat bacalaureatul demonstrativ și a obținut o notă ce se poate exprima doar prin numere ireale. 

De cealaltă parte, Gabriela Firea a luat 5 la matematică dar a depus contestație la Inspectoratul Școlar și Ministerul Educației din cauza enunțului confuz. Aceasta a spus că numerele nu erau însoțite de semnul $ sau € că să știe exact despre ce sumă e vorba și cum se poate negocia. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

6 iulie 2016 13:10
Citește mai mult despre: BAC Firea matematica nicusor dan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult