Nimic nu ne mai opreşte! Un român ar putea ocupa postul de Cocalar European

România e pe cai mari! După victoria istorică obținută de Laura Codruța Kovesi, care a fost aprobată de o comisie pentru funcția de procuror-șef european, acum există șanse mari ca un român să ocupe postul de Cocalar European, un portfoliu extrem de important.

„Ca de obicei, că așa suntem noi românii, deși în afară suntem respectați, în țară încă nu ne înțelegem, nu am stabilit clar cine va fi candidatul nostru. Propunerea cu cele mai mari șanse de câștig este Petre Crăete – țăranul cu Maseratti, care este deja în cărți pentru postul de Cocalar European pentru transport. Dar PSD se opune și a venit cu o propunere proprie, respectiv Claudiu Manda”, a explicat analistul politic Decebal Popescu.

Printre atribuțiile Cocalarului European se numără elaborarea de legislație pentru boxele cu bluetooh, crearea unei compilații europene de „Best of manele”, controlul de calitate la producția de floarea soarelui și achiziția de maiouri pentru angajații Comisiei Europene. Totodată, Cocalarul European este singurul care se poate adresa Ursulei von der Leyen cu apelativul „păpușe scumpă”.

Scris de Ef
19 septembrie 2019 16:09
Citește mai mult despre: cocalar

Alte articole

Vezi mai mult