Nivelul infracţionalităţii, la un minim istoric după ce PDL şi USL fac congres în aceeaşi zi

Inspectoratul General al Poliţiei a anunţat astăzi dimineaţă că nivelul criminalităţii din România a atins un minim istoric, după ce majoritatea simpatizanţilor USL se vor aduna pe stadion la congresul de anunţare a candidaţilor. „Colac peste pupăză, ne-am trezit şi că toţi pedeliştii sunt preocupaţi cu congresul Partidului Popular European. Nu mai are cine să fure în ţara asta”, a comentat, cu dezamăgire, şeful IGP.

Vestea că politicienii sunt preocupaţi cu activităţi care nu le sunt specifice i-a relaxat pe români. „Am plecat azi dimineaţă de-acasă fără să închid uşa. Cât timp domnul Videanu e la congres nu cred că poate să intre cineva la mine în casă să fure ceva. Am lăsat şi casetofonul în maşină, e bine să te simţi în siguranţă”, a povestit un locuitor al cartierului Ferentari.

Tot în această dimineaţă, foarte multe companii au înregistrat profituri şi încasări remarcabile. „Cât n-a fost nimeni din guvern să ne frece la cap cu legi, cod fiscal, plata pensiilor şi taxe de protecţie, am putut, pur şi simplu, să-mi văd de business. Dacă o mai ţin în congrese două luni cred că o să mă apuc să-mi plătesc şi taxele”, a declarat omul de afaceri Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 octombrie 2012 14:10

Alte articole

Vezi mai mult