Supremului dintre idioți, Călin Popescu Tăriceanu, nu i-a căzut deloc bine declarația lui Liviu Dragnea, cea în care infractorul condamnat definitiv pentru fraudă electorală a acuzat PNL și USR că pregătesc fraudarea alegerilor parlamentare din decembrie.

”Recunosc, pentru moment sceptrul prostiei și nesimțirii este la domnul Dragnea, dar sunt sigur că îl voi recâștiga până mâine”, este optimist Tăriceanu. ”Să nu îmi ziceți mie cel mai mare mâncător de căcat din țara asta dacă până mâine dimineață nu găsesc o mizerie cu care să-i iau fața domnului Dragnea!”

tariceanu_mananca_ciocolata.jpg ”Optimismul lui Tăriceanu este, totuși, exagerat”, apreciază reputatul politolog Decebal Popescu. ”Liviu Dragnea este totuși omul care conduce de peste 10 ani Teleormanul, județul cu cel mai mare șomaj din țară, iar el acum le dă altora lecții de guvernare. Potențialul lui de nesimțire este mult peste al lui Tăriceanu.”

Declarațiile făcute de infractorul condamnat definitiv Liviu Dragnea nu-l irită doar pe Tăriceanu, ci și pe Victor Ponta. Fostul premier, în prezent simplu plagiator, se teme că actualul șef al hoților din PSD poate deveni chiar mai antipatic decât a fost el înaintea alegerilor prezidențiale din noiembrie 2014.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Monday, 21.11.2016 20:10 Politic

National Cinematografic