Noapte lungă pentru Vosganian! A pupat în cur toți senatorii care l-au scăpat de urmărirea penală

Cel mai penibil om al momentului, senatorul PNL Varujan Vosganian, a avut o noapte extrem de grea. El a făcut un adevărat maraton pe la cururile celor 71 de senatori care au votat împotriva începerii urmăririi sale penale, aplicându-le fiecăruia dintre ei câte 174 de limbi în cur.

Ba, mai mult, s-a și pregătit special pentru sesiunea de pupat în cur. Nu doar că și-a ras barbișonul, ca să nu-i înțepe pe senatori când îi pupă în cur, dar a și plătit bani grei ca să învețe secretele pupatului în cur de la maeștrii Mircea Badea și Mihai Gâdea, asigurându-se astfel că senatorii care l-au scăpat de urmărirea penală vor beneficia de cele mai plăcute limbi în cur posibile.

Pentru că plăcerea a fost reciprocă – atât senatorii, cât și Varujan Vosganian declarându-se încântați de sesiunea de pupat în cur – a rămas stabilit ca Varujan Vosganian să îi pupe în cur pe senatori în multe alte nopți de aici înainte. În acest sens, senatorul PNL a început deja demersurile pentru a-și schimba numele în Varujan Pupincurian.

Scris de Calin
13 februarie 2015 12:02

Alte articole

Vezi mai mult