Hoții tot hoți! Pentru că românii erau ocupați cu noaptea Oscarurilor, Guvernul Grindeanu a emis ordonanța 13 Bis, cu un conținut aproape identic cu Ordonanța 13. Printre puținele diferențe e că ordonanța intră în vigoare imediat și că în text e numit explicit infractorul Liviu Dragnea, care e scutit pe viitor de orice răspundere penală, indiferent cât fură.dragnea_grindeanu_13bis.jpg

”Nu pot să cred că românii chiar ne-au lăsat în pace. Atâta timp cât suntem la putere, e logic că vom încerca să facem aceleași hoții, pe care noi în public le numim program de guvernare”, explică sincer premierul Grindeanu.

Dragnea susține că emoțiile au fost uriașe, mai mari decât ale actorilor de la Hollywood, pentru că prin OUG 13 Bis el poate continua să fure chiar  mai mult decât încasările filmelor Star Wars.

”Am stat cu sufletul la gură până am trimis iar OUG 13 la Monitorul Oficial. Acum am inserat și o triplare a pensiilor și salariilor bugetarilor în textul ordonanței, ca să nu mai riscăm nimic. Pensionarii și bugetarii ne vor apăra și de data asta, lor le plac firimiturile astea pe care le aruncăm din când în când. Țară de lingăi”, a declarat încântat Liviu Dragnea.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Monday, 27.02.2017 09:55 Politic

National Cinematografic