Noaptea, ca cinefilii! Pentru că toţi românii s-au uitat la Oscaruri, Guvernul a dat din nou Ordonanţa 13

Hoții tot hoți! Pentru că românii erau ocupați cu noaptea Oscarurilor, Guvernul Grindeanu a emis ordonanța 13 Bis, cu un conținut aproape identic cu Ordonanța 13. Printre puținele diferențe e că ordonanța intră în vigoare imediat și că în text e numit explicit infractorul Liviu Dragnea, care e scutit pe viitor de orice răspundere penală, indiferent cât fură.

”Nu pot să cred că românii chiar ne-au lăsat în pace. Atâta timp cât suntem la putere, e logic că vom încerca să facem aceleași hoții, pe care noi în public le numim program de guvernare”, explică sincer premierul Grindeanu.

Dragnea susține că emoțiile au fost uriașe, mai mari decât ale actorilor de la Hollywood, pentru că prin OUG 13 Bis el poate continua să fure chiar mai mult decât încasările filmelor Star Wars.

”Am stat cu sufletul la gură până am trimis iar OUG 13 la Monitorul Oficial. Acum am inserat și o triplare a pensiilor și salariilor bugetarilor în textul ordonanței, ca să nu mai riscăm nimic. Pensionarii și bugetarii ne vor apăra și de data asta, lor le plac firimiturile astea pe care le aruncăm din când în când. Țară de lingăi”, a declarat încântat Liviu Dragnea.

Scris de Ionut
27 februarie 2017 07:02

Alte articole

Vezi mai mult