Noi detalii despre abuzurile lui Gabi Oprea! Îi pune pe polițiști inclusiv să facă sex cu soția lui

Nesimțirea lui Gabriel Oprea este mult mai mare decât se bănuia. Nu doar că apelează la coloană oficială ca să ajungă de la cârciumă acasă, dar de multe ori îi ia pe polițiști acasă, ca să-i pună să facă sex cu soția lui. Și, de cele mai multe ori, apelează nu la unul, ci la 3-4 polițiști, punând la cale adevărate orgii.

”Nu i se mai scoală nici dacă bagă baxuri de viagra în el,”, a povestit unul dintre polițiștii de la rutieră. ”Iar în timp ce ne pune pe noi să facem sex cu soția lui, el își ia un pulan și se abuzează singur cu el. Are și un asistent personal pe care-l pune să-l filmeze în timp ce se abuzează, ca să se studieze după. Gabriel Oprea are în mod evident o mare problemă.”

De asemenea, fostul bodyguard al lui Miron Cozma are o adevărată obsesie pentru viteză, și nu doar cînd vine vorba de deplasarea în trafic. Cei care fac sex cu soția lui Gabi Oprea sunt tot timpul presați să fie cît mai rapizi, altfel sunt sancționați. Polițiștii mai povestesc și că Gabriel Oprea este atât de obsedat de a avea coloană oficială, încât cere așa ceva chiar și atunci când merge la toaletă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
23 octombrie 2015 00:56
Citește mai mult despre: Gabriel Oprea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult