Noi dezvăluiri de la Malaxa! Brancardierii cărau zilnic bolovani pentru piramida lui Secureanu

Tolo.ro face noi dezvăluiri în cazul cutremurător al directorului de la spitalul Malaxa! Potrivit unor mărturii ale angajaţilor, Secureanu îşi construia, lângă Râmnicu Vâlcea, o piramidă înaltă de 140 de metri unde îşi dorea să fie înmormântat, precum faraonii, într-un sarcofag aurit.

Pe şantierul piramidei, folosind bolovani decontaţi integral de spital, brancardierii de la Malaxa, în număr de circa 40.000, erau obligaţi să trudească zi de zi, fie soare, fie vânt. Ar fi primit în schimb doar pâine şi apă, dar şi binecuvântarea zeului Ra.

“Din când în când mai căram câte un bolnav, dar de obicei foloseam ambulanţele ca să aducem blocuri uriaşe de calcar de departe, tocmai de la izvoarele Nilului. Uneori nu aveam benzină şi le trăgeam pe buşteni. Era foarte greu, unele pietre aveau şi 10 tone”, recunoaşte Sandu Ţ., unul dintre brancardierii trimişi în robie de Secureanu în urma unui război cu hitiţii.

“O firmă din sectorul 4 fusese contractată, tot pe banii spitalului, să acopere pereţii cu hieroglife care povesteau domnia glorioasă a faraonului Secureanu. Cei 1.300.000 de euro de la Gabi Firea? Ăia erau banii de mumificare!”, spune Florica, infirmieră la Malaxa şi responsabilă cu măturatul pe şantierul piramidei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
5 decembrie 2016 16:29
Citește mai mult despre: coruptie faraon malaxa piramida secureanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult