Toţi o bănuiam, dar acum avem o confirmare oficială: taximetristul care a încercat să vândă pe internet un telefon uitat de un client în maşină e la al treilea mandat în Camera Deputaţilor! Deşi, iniţial, acesta avea de gând să se abţină la votul privind legea graţierii, acum că a fost prins la furat, şoferul bucureştean intenţionează să voteze în favoarea acestuia ca să scape de puşcărie.

taximetristul_e_si_deputat.jpg

“Într-adevăr, Geani Rădescu zis Julă, şofer de taxi, a fost ales în ianuarie deputat pe listele ALDE din Tulcea, iar acum a fost prins cu bunurile unui client. Ca taximetrist, a făcut ceva reprobabil, însă ca deputat, gestul său e unul cât se poate de firesc. Suntem nevoiţi să-l anchetăm, dar avem încredere că îşi va vota propria graţiere”, a declarat vărul inculpatului, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

“Care m-a turnat, mânca-ţ-aş? Stai să mă graţiez şi-i dau eu mucu’ la fraier, îl bag în spital, să moară mama”, a comentat taximetristul, care este de asemenea membru în Comisia Juridică şi Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputaţilor.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Monday, 08.05.2017 12:15 Politic

National Cinematografic