Toţi o bănuiam, dar acum avem o confirmare oficială: taximetristul care a încercat să vândă pe internet un telefon uitat de un client în maşină e la al treilea mandat în Camera Deputaţilor! Deşi, iniţial, acesta avea de gând să se abţină la votul privind legea graţierii, acum că a fost prins la furat, şoferul bucureştean intenţionează să voteze în favoarea acestuia ca să scape de puşcărie.

taximetristul_e_si_deputat.jpg

“Într-adevăr, Geani Rădescu zis Julă, şofer de taxi, a fost ales în ianuarie deputat pe listele ALDE din Tulcea, iar acum a fost prins cu bunurile unui client. Ca taximetrist, a făcut ceva reprobabil, însă ca deputat, gestul său e unul cât se poate de firesc. Suntem nevoiţi să-l anchetăm, dar avem încredere că îşi va vota propria graţiere”, a declarat vărul inculpatului, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

“Care m-a turnat, mânca-ţ-aş? Stai să mă graţiez şi-i dau eu mucu’ la fraier, îl bag în spital, să moară mama”, a comentat taximetristul, care este de asemenea membru în Comisia Juridică şi Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputaţilor.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 08.05.2017 15:15 Politic

National Cinematografic