Noi dezvăluiri! Taximetristul care a furat un telefon e deputat şi va vota pentru propria graţiere

Toţi o bănuiam, dar acum avem o confirmare oficială: taximetristul care a încercat să vândă pe internet un telefon uitat de un client în maşină e la al treilea mandat în Camera Deputaţilor! Deşi, iniţial, acesta avea de gând să se abţină la votul privind legea graţierii, acum că a fost prins la furat, şoferul bucureştean intenţionează să voteze în favoarea acestuia ca să scape de puşcărie.

“Într-adevăr, Geani Rădescu zis Julă, şofer de taxi, a fost ales în ianuarie deputat pe listele ALDE din Tulcea, iar acum a fost prins cu bunurile unui client. Ca taximetrist, a făcut ceva reprobabil, însă ca deputat, gestul său e unul cât se poate de firesc. Suntem nevoiţi să-l anchetăm, dar avem încredere că îşi va vota propria graţiere”, a declarat vărul inculpatului, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

“Care m-a turnat, mânca-ţ-aş? Stai să mă graţiez şi-i dau eu mucu’ la fraier, îl bag în spital, să moară mama”, a comentat taximetristul, care este de asemenea membru în Comisia Juridică şi Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputaţilor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
8 mai 2017 13:05
Citește mai mult despre: deputati furt gratiere taximetristi

Alte articole

Vezi mai mult