Noi dovezi că vila din Aviatorilor e pregătită pentru Iohannis. Pe gard scrie deja „M*ie Klaus”

Se adună din ce în ce mai multe dovezi că vila de pe Bulevardul Aviatorilor, pentru amenajarea căruia se vor cheltui milioane de euro, îi va fi repartizată lui Klaus Iohannis după încheierea mandatului!

Printre altele, au fost instalate deja graffitiurile cu „M*ie Klaus” de pe gardul clădirii, care nu ar avea absolut niciun sens dacă în imobil ar locui un alt înalt demnitar.

„Scrie ‘M*ie Klaus’, cu litere de-o şchioapă, se vede de la 200 de metri. Am înţeles că Administraţia Prezidenţială susţine că e o simplă coincidenţă de nume, ceea ce mi se pare greu de crezut, adică să existe doi Klaus în România şi pe amândoi să-i deteste atâta lume… Suspect, vă zic”, îşi dă cu părerea Nicu, trecător bine intenţionat.

„Ce nu înţeleg eu e de ce au scris de pe acum chestii din astea cu m*ie pe gard dacă erau aşa chitiţi să păstreze secretul. Puteau să lase inscripţia pentru la final sau măcar să o facă noaptea şi să o acopere repede cu un cearşaf. Când treci pe lângă un liceu şi pe gard scrie ‘m*ie Popescu’, ştii sigur că acolo predă Popescu!”, declară Luiza, cetăţean dezamăgit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
27 martie 2024 15:39
Citește mai mult despre: iohannis

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult