Noii miniștri, audiați în Parlament. Din reflex s-au declarat nevinovați

Audierea în Parlament a noilor miniștri din Cabinetul Ciolacu a fost haioasă, spun surse din sală. Auzind că e vorba de o audiere și ei fiind obișnuiți cu audierile la DNA, miniștrii au venit din reflex cu avocații în fața Parlamentului și s-au declarat nevinovați.

Alina Gorghiu a spus imediat ce i s-a dat cuvântul că e o răzbunare politică, o operațiune de linșaj mediatic din laboratoarele Moscovei ”și nu voi permite un atac la adresa familiei mele pentru că deranjez anumite cercuri de interese. De asemenea, faptele de care sunt acuzată s-au prescris”.

Cele mai mari probleme au fost la Ministrul Sănătății, Rafila, care imediat ce a fost întrebat ce planuri are, acesta a început să-și toarne subalternii, acuzându-i că ei ar fi dat tunul cu achiziția de pastile de iod, uitând pentru o clipă că nu se află în fața unui procuror.

Cătălin Predoiu, candidat la Ministerul de Interne, a spus din start că el nu declară nimic până nu i se ridică imunitatea parlamentară, cu toate că președintele de ședință îi spusese doar ”bună ziua”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
14 iunie 2023 15:11
Citește mai mult despre: Ciolacu Gorghiu guvern miniștri Parlament rafila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult