Nokia 3310 revine pe piaţă special pentru Şerban Nicolae, care nu are IQ-ul necesar să înţeleagă alte telefoane

E oficial: cel mai iubit telefon din istorie va reveni curând în ofertele magazinelor! Finlandezii de la Nokia au decis să relanseze Nokia 3310 după ce au fost înduioşaţi de povestea unui parlamentar PSD care pur şi simplu nu înţelege smartphoneurile moderne.

„Am încercat să-i dăm lui Şerban un telefon nou, să poată şi el vorbi cu prietenii. A fost un dezastru total! Bietul de el îşi închipuia că bliţul îţi ia din minute, făcea crize de nervi că nu găsea tastele, încerca să îi înfigă o furculiţă în portul USB, iar când apărea pe ecran o animaţie viu colorată se speria şi se ascundea sub pat”, spune Fredrik Topkekka, angajat Nokia.

„Era clar că trebuie să găsim o soluţie super-simplă, pentru ca şi oamenii ca el să poată comunica. Atunci i-am sugerat CEO-ului să relansăm Nokia 3310. Are toate funcţiile de bază şi e foarte rezistent”, a adăugat inginerul finlandez.

În cursa pentru cucerirea segmentului de piaţă IQ<70, şi francezii de la Alcatel au anunţat în urmă cu un an reînvierea unui model clasic, însă au anulat lansarea când testele au arătat că "One Touch Easy" era prea greu de pronunţat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
15 februarie 2017 12:42
Citește mai mult despre: 3310 nokia PSD Serban Nicolae telefon

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult