Dacă în primă fază a anunțat că doar persoanele cu venituri modeste vor primi măști gratuite de la stat, Guvernul a revenit asupra deciziei și a decis să extindă gratuitatea și pentru românii urâți. ”Când spunem persoane vulnerabile trebuie să-i includem și pe urâți, nu doar pe săraci”, a explicat premierul Ludovic Orban.

orban_masti_urati.jpg ”Ideea mi-a venit de dimineață, în timp ce mă uitam în oglindă”, a recunoscut cu sinceritate Orban. ”L-am sunat imediat că Nelu Tătatu, să văd ce părere are despre ideea mea și, culmea, mi-a spus că fix ideea asta i-a venit și lui, și tot în timp ce se uita în oglindă. Când doi oameni au aceeași idee e clar că ideea aia e bună.”

Premierul spune că de măsură vor beneficia aproximativ 12 milioane de români. ”Doar 12 milioane pentru că am decis să nu includem și copiii urâți”, a explicat Orban. Cât despre procedură, aceasta este cât se poate de simplă: urâții nu trebuie decât să-și facă un selfie și să-l trimită împreună cu adresa pe urâți@gov.ro, după care va primi măștile acasă, prin curier.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Calin | Sunday, 24.05.2020 12:42 Politic

National Cinematografic