Noroc chior! Iohannis, invitat de urgență la întâlnirea Obama-Putin, ca să repare o țeavă spartă

Cine spunea că nu suntem primiţi niciodată când discută jucătorii mari? Aflat în SUA, preşedintele Klaus Iohannis a fost invitat, cu doar câteva ore în urmă, de Obama şi Putin la masa tratativelor, marcând prima participare a României la o întâlnire trilaterală de nivel atât de înalt.

Potrivit personalului de la Casa Albă, o ţeavă aflată exact deasupra mesei tratativelor se fisurase şi picura pe sacourile celor doi preşedinţi. “Trebuia făcut ceva urgent! Ce noroc că, doar 2 etaje mai jos, în camera de serviciu, domnul Iohannis stătea cu domnul Biden la o cafea de la automat! Avea la el şi trusă de scule, şi câlţi, tot tacâmul”, a declarat Decebal S. Thompson, administratorul reşedinţei prezidenţiale din Washington D.C.

“N-am fi crezut când l-am văzut prima oară, dar reşedintele vostru chiar a făcut o treabă grozavă în nici zece minute! Unui instalator i-ar fi luat cel puţin o oră să treacă de toate filtrele de securitate, domnul Obama ar fi fost leoarcă până atunci”, a adăugat Thompson.

Drept răsplată, Iohannis ar fi primit un bacşiş substanţial de la ambii şefi de stat şi promisiunea că va fi convocat ori de câte ori la Kremlin sau la Casa Albă va fi ceva de reparat.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
28 septembrie 2015 15:55
Citește mai mult despre: casa alba Diplomatie instalator iohannis obama Putin

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult