Noroc chior pentru USR. Au 500.000 de semnături de la comuniști care credeau că semnează pentru URSS

Au mai multe semnături decât PSD-ul! Partidul lui Nicușor Dan, USR, a reușit să strângă mult peste cele 200.000 de semnături necesare înregistrării pentru alegeri. 500.000 de semnături au venit de la cetățeni care n-au auzit bine denumirea partidului și credeau că semnează pentru reînființarea URSS.

”Eu am crezut că semnez pentru Nichita Hrușciov, nu pentru Nicușor Dan. Numele seamănă mult. Mi-au zis și de Clotilde Armand, am crezut că e femeie de știință sovietică”, explică Victor T, cetățean din Berceni.

Când s-a zvonit că se adună semnături pentru URSS, la corturile USR au început să se formeze cozi masive de boșorogi comuniști. Multe semnături s-au adunat prin asociațiile de bloc, unde încă acționează rețelele de turnători și activiști de partid. aceștia au trimis listele, mândri că în România lor se înființează noua Uniune Sovietică.

Boșorogii comuniști care au semnat s-au interesat și de programul de guvernare al noului URSS și au întrebat când vor fi arestați chiaburii care se plimbă cu mașini străine prin oraș și mai ales când vor fi închise școlile private, unde nu se predă nimic nici despre Lenin și nici despre Stalin.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
14 octombrie 2016 12:01
Citește mai mult despre: Clotilde Armand nicusor dan urs

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult