Nou scandal în USR. Barna, acuzat că transmite Covid doar la gașca lui din partid

Încă un scandal în USR! Liderul Dan Barna ar fi luat Covid, probabil din surse externe, și îl dă doar acoliților săi, numiți generic ”Gașca lui Barna”, spre indignarea membrilor din celelalte filiale. Useriștii spun că nu e normal ca Covidul ăla bun să fie împărțit pe prietenii și bisericuțe: ”Unde e democrația din USR? Să se facă un referendum intern, ca să stabilim cine ia Covid în partid”, exclamă membrii de rând.

Cel mai jenant a fost că Barna a făcut un clip în care se prefăcea că tușește, la fel ca acela în care se prefăcea că tastează, ca să creadă lumea că face ceva cu Covidul ăla.

Cioloș a încercat să intervină și să aplaneze, dar i s-a spus scurt: ”Tu oricum iei Covid de la Bruxelles, ce treabă ai cu Covidul nostru național? Nu-ți ajunge câte locuri ai luat pe liste pe trăncăneală și aranjamente? Lasă-ne măcar Covidul!”, i-ar fi reproșat Gianina Mesadă, membră USR.

”De ce să ia tot Barna Covid? Sunt alții în USR care merită mai mult să ia Covid decât Barna și gașca lui. Și cum va învinge Barna Covidul, dacă el n-a fost în stare s-o învingă pe nulitatea aia de Dăncilă și să intre în turul 2 al alegerilor prezidențiale? Ar fi trebuit să-și dea demisia și să lase pe altul mai capabil, care să ia Covid, nu să stea el agățat de fotoliu”, spun nemulțumiții din USR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
27 noiembrie 2020 14:26
Citește mai mult despre: covid Dan Barna gașcă partid

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult