Noua Capitală? Acum că are Mega Image, Clujului îi mai trebuie 2 milioane de moldoveni şi va fi identic cu Bucureştiul

Bucurie mare la Cluj după deschiderea primului Mega Image! Acum că a bifat această etapă, oraşul transilvănean trebuie doar să suplimenteze numărul de moldoveni cu circa două milioane şi va fi absolut identic cu Bucureştiul în toate aspectele, putând concura liniştit la titlul de capitală a României.

În acest scop, primăria condusă de Emil Boc ar putea subvenţiona călătoria cu trenul şi geaca de blugi pentru moldovenii care aleg să se aşeze la Cluj.

“În prezent, în Cluj locuiesc doar 300.000 de moldoveni şi câţiva unguri, compoziţia demografică fiind singurul detaliu care ne descalifică dacă vrem să devenim adevărata capitală a ţării. Bucureştiul ne dă clasă, cu cele aproape două milioane de locuitori de origine botoşăneană, vasluiană sau gălăţeană. Tot ce trebuie să facem e să-i atragem în oraşul nostru, şi eventual să-i dăm afară pe hipsteri”, a declarat Ghiocel Asimionesei, patriot local clujean, rostogolind cu atenţie câteva butoiaşe inscripţionate “Jin”.

“Pe cârcotaşii care spun că un singur Mega Image nu ne transformă în Bucureşti îi invit să vină peste o săptămână, când vor fi deja vreo 40, pe principalele uliţe şi ganguri ale oraşului”, a adăugat Asimionesei.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
10 aprilie 2017 13:14
Citește mai mult despre: Bucuresti Capitala cluj Mega Image moldoveni

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult