Noua lege a educației. Poza lui Iohannis va fi în toate manualele

Modificările la legea educației sunt de o foarte mare importanță pentru țara democratică România. Conform tezelor lansate de secretarul general al Partidului Național Liberal, conducător suprem al forțelor armate și președinte al Republicii, domnul Klaus Iohannis, educația copiilor este importantă pentru construirea viitorului luminos al țării.

„Clasa muncitoare a dat o preţuire înaltă, care i se cuvine ştiinţei înalte, dar savanţii trebuie să‑şi facă datoria şi trebuie să-şi dea seama că ei trăiesc pe spinarea clasei muncitoare. Bunurile materiale se creează la sate şi pe ogoare şi din bunurile acestora trăiesc şi intelectualii. La rândul lor trebuie să-şi facă şi ei datoria, ca să-şi poată câştiga bunurile materiale”, a declarat președintele Klaus Iohannis cu ocazia anunțării proiectului „România Educată”.

Pentru ca elevii să știe cine a fost liderul luminat care a dat o nouă linie de dezvoltare și progres pentru viitorul țării, o fotografie cu acesta va apărea în toate manualele școlare. Totodată, la începerea orelor, se va intona imnul și se va saluta portretul președintelui ce va fi pus în sala de clasă, deasupra catedrei profesorului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 iulie 2022 12:02
Citește mai mult despre: iohannis manual

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult