Noua lege a hărţuirii prevede sancţiuni dure pentru colegii care îţi trimit poze din concediu când tu eşti la muncă

Proaspăt adoptată de Parlament, noua lege a hărţurii vine cu multe semne de întrebare, dar şi cu beneficii indubitabile! Printre altele, aceasta prevede sancţiuni dure pentru cei care îţi trimit poze din concediu atunci când tu eşti la birou.

„Pedepsele încep de la o simplă amendă administrativă, pentru o fotografie din Bulgaria sau Grecia, până la ani grei de închisoare pentru live-uri din ţări exotice, ca Thailanda, Mauritius sau Republica Dominicană”, spune Aurel Demostene, comisar la Poliţia Capitalei. „Dacă mă întrebaţi pe mine, sancţiunile sunt prea mici pentru aceşti monştri lipsiţi de empatie.”

„Cine doreşte să posteze imagini din vacanţă trebuie s-o facă abia după ce a ajuns la serviciu şi i-a pierit din nou orice urmă a aşa-numitului ‘chef de viaţă’. Altfel e hărţuire, să nu uităm că FB şi Instagram sunt spaţiu public!”, adaugă poliţistul.

În urmă cu câteva ore, agenţii Secţiei 11 au organizat şi primul flagrant, reuşind să-şi convingă un coleg aflat în Thassos să-i sune pe skype.

Scris de Vasile
10 iulie 2018 16:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult