Lovitură dură pentru Comisia de legi imbecile a Senatului! Fără să vrea, aleșii neamului și-au restricționat singuri dieta: noua lege a produselor românești i-ar putea obliga să mănânce căcat produs în România, în proporție de cel puțin 51%.

senatori_mananca_51_romanesc.jpg

“Sunt zeci de senatori care se răsfață toată ziua degustând tot felul de delicatese: căcat albastru de munte din Jamaica, căcat de somon norvegian, căcat franțuzesc cu mucegai, căcatul-paradisului din Brazilia... Cel românesc, simplu, cu boabe de porumb sigur o să le pută, dar vor fi obligați prin lege să-l mănânce. Dacă nu își votează o derogare, bineînțeles...”, a declarat Onufrie Rîuleț, coprologul cantinei Parlamentului.

De teamă că legea va trece de Camera Deputaților și va intra în vigoare, senatorii au început să devoreze cu o poftă nebună căcatul exotic cu care s-au obișnuit. Mulți dintre ei au leșinat de epuizare după felul principal, când au consumat un căcat maturat de Kobe și au votat, încă plescăind, o lege propusă de Liviu Dragnea. 

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Vasile | Thursday, 08.10.2015 14:17 Politic

National Cinematografic