Noul Bear Grylls? Un politician român va încerca să supraviețuiască un an fără să ia șpagă

Deși pare greu de crezut, un politician român a decis să își pună viața în pericol, într-o tentativă extrem de riscantă de a deveni o persoană onestă. Mai exact, politicianul va încerca să supraviețuiască un an de zile fără să ia absolut nici o șpagă. În prezent, politicianul temerar activează într-un minister care învârte miliarde de euro anual, bani publici.

”Fără falsă modestie, dar demersul meu este mai periculos decât tot ce-a făcut Bear Grylls vreodată”, se laudă singur politicianul român. ”El supraviețuia în condiții vitrege de nevoie, pentru că nu avea încotro. Eu, în schimb, voi rămâne în mijlocul tentațiilor, în minister, ceea ce face totul mult mai greu: voi încerca să nu iau șpagă înconjurat fiind exclusiv de oameni care iau șpagă.”

Pentru că riscul ca politicianul să nu supraviețuiască un an de zile fără să ia șpagă este imens, el va fi monitorizat 24 de ore din 24 de o armată de medici, pregătiți să intervină în orice moment. Asta deși cetățenii României insistă ca politicianul să nu beneficieze deloc de asistență medicală.

Scris de Calin
13 iunie 2014 13:06

Alte articole

Vezi mai mult