Noul Cod Penal îi pedepseşte pe cei care cerşesc click-uri prin titluri imbecile, gen VEZI AICI

Probleme pentru milogii care dau titluri absolut idioate, în speranţa că astfel vor obţine mai multe click-uri la ştirile lor de căcat! Noul Cod Penal încadrează astfel de practici la cerşetorie şi prevede pedepse care încep de la o amendă de 1.000 de lei şi merg până la 5 ani de închisoare, în funcţie de agresivitatea cu care se cerşesc click-urile.

„Când în 90% din titluri tu ai formulări de genul «TREBUIE SĂ VEZI ASTA!», «DĂ CLICK ACUM!» sau «CLICKUL ĂSTA ÎŢI VA SCHIMBA VIAŢA!», e clar că avem de-a face cu site-uri în care cerşetoria se practică la scară largă. Cu excepţia cazurilor în care redactorii suferă de boli psihice, ceea ce e foarte probabil, vom pedepsi drastic astfel de derapaje jurnalistice”, a explicat un procuror.

În paralel, va fi lansată o campanie media, inspirat intitulată „Cine cerşeşte click-uri e milog şi mă-sa-i curvă!”, care are ca scop eliminarea titlurilor de acest gen din on line-ul românesc. „Cerşetoria din on line este mult mai periculoasă decât cea tradiţională, trebuie să facem tot ce depinde de noi ca s-o eliminăm”, a explicat iniţiatorul campaniei.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
1 noiembrie 2012 15:11

Alte articole

Vezi mai mult