Noul Guvern e aproape gata! Mama proştilor a intrat în travaliu

În doar câteva zile, noul Guvern va fi gata să intre în pâine în formulă completă! Premierul Victor Ponta a vizitat în această dimineaţă maternitatea unde mama proştilor, mereu gravidă cu noi oameni politici de rang înalt, a intrat în travaliu în urmă cu doar câteva ore.

Potrivit lui Ponta, mama proştilor se simte bine în acest moment. “Am discutat cu medicii şi cu moaşele, care m-au asigurat că naşterea cabinetului de miniştri va avea loc în condiţii normale. Mama proştilor nu e la prima sarcină multiplă: să ne gândim doar la guvernele Ponta 1, Ponta 2, ca să nu mai vorbesc de cele anterioare. Noului ministru de Finanţe i se vede deja capul, a scris chiar şi texte lacrimogene pe internet…”

Chestionat în legătură cu identitatea tatălui noului său cabinet, Ponta a refuzat să-i divulge numele. “Atât vă spun: nu bubuie de prostie, dar compensează fiind foarte rău intenţionat.”

Cuprins de un acces de tuse la scurt timp după declaraţia laconică, Ponta ar fi fost auzit de mai mulţi martori spunând “Ilici”, dând naştere la speculaţii printre adepţii teoriilor conspiraţioniste.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
5 martie 2014 10:03

Alte articole

Vezi mai mult