Noul Guvern va avea 174 de miniștri de rezervă, gata să-i înlocuiască oricând pe cei arestați de DNA

Victor Ponta vrea să fie sigur că următorul Guvern nu va avea de suferit de pe urma arestărilor pe care DNA-ul le va face în perioada următoare. Conștient că oricare din membrii guvernului, inclusiv el, poate fi oricând acuzat și arestat de DNA, Ponta a decis să includă în noul Guvern 174 de miniștri de rezervă, gata să-i înlocuiască oricînd pe cei care urmează să fie arestați de DNA.

”Cei 174 de miniștri de rezervă ar trebui să ne ajungă pentru tot anul 2015”, este optimist Victor Ponta. ”Nu spun că nu ar putea fi arestați 200 de pesediști, spun doar că un an calendaristic este insuficient pentru un astfel de demers. Deci în 2015 vom avea stabilitate din punt de vedere al guvernării, sunt sigur de asta.”

Și tot pentru a combate acțiunile DNA, fiecare ministru va avea, pe lângă secretară, și un scrib personal, care să noteze rarele activități legale ale demnitarului. ”Iar în caz că ministrul este condamnat definitiv”, spune Ponta, ”el poate folosi notițele scribului pentru a publica o carte autobiografică, obținând astfel o reducere a pedepsei. Astfel, se va putea întoarce mai repede în guvernul condus de mine.”

Times New Roman e pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora 19:00, pe Prima TV! Dacă ai ratat ediția de duminică, urmăreşte-o acum în secţiunea Times New Roman TV.

Scris de Calin
15 decembrie 2014 13:12

Alte articole

Vezi mai mult