Mai multe surse dau de înțeles că omul din spatele fondului de investiții care a achiziționat ProTV, un anume Vladimir Putin, ar avea strânse legături cu Rusia. Informația a fost prezentată în premieră de jurnaliștii de la Rise Project, care au și furnizat o serie de documente îngrijorătoare dar și un pic confuze. 

Vladimir-Putin-ghilimele.jpg

Astfel, informații extrase din Wikileaks în prezintă pe acest Putin ba ca președinte al Rusiei, ba ca premier, iar unele îl dau chiar și ca șef al fostului KGB, serviciul secret de informații al Uniunii Sovietice. Cert este că a fost fotografiat în nenumătate rânduri în compania unor puternici oameni de afaceri ruși, precum și alături de președintele băncii centrale a Rusiei.

Indicii că ProTV au apărut de ceva vreme și nu au scăpat oamenilor care încă se mai uită la televizor. De exemplu, celebrul prezentator Busu se îmbracă de luni bune ca un gopnik, cel puțin de trei ori pe săptămână prezintă meteo în trening, iar caseta cu „Singur Acasă” a fost înlocuită deja cu „Moscova nu crede în lacrimi”. 

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Wednesday, 30.10.2019 10:12 Politic

National Cinematografic