Încă o criză provocată de inconştienţii din opoziţie! Străinul Iohannis vrea să destabilizeze ţara, cerând demisia premierului român Viorica Dăncilă, o imixtiune gravă a preşedintelui aflat vremelnic în fruntea statului în treburile interne ale Guvernului Român.iohannis_protest_ilegal.jpg

În încercarea lui continuă de a răsturna ordinea consfinţită prin vot de către poporul român la alegerile libere din 2016, când s-a decis că această ţară trebuie condusă de cel mai iubit partid din România, Partidul Social Democrat, Klaus Iohannis a comis nesăbuinţa de a cere demisia Doamnei Viorica Vasilica Dăncilă.

Şi pe cine să punem în loc, domnule Iohannis? Pe cineva din partidul lui Soros? Cine vreţi să controleze ţara? Cumva un trădător şcolit la instituţii străine, unde şi-a pierdut şi ultima fărâmă de dragoste de patrie şi popor? Întoarceţi-vă pe bicicletă şi lăsaţi treburile ţării în mâinile celor aleşi de popor. Sau vreţi să provocaţi o nouă criză politică, ca să abateţi atenţia de la dezastrul economic lăsat în urma lor de tehnocraţi?

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Friday, 27.04.2018 13:39 Politic

National Cinematografic