După ce un bugetar s-a arătat nemulțumit că primește liber doar pe 30 aprilie, deși până la sfârșitul anului mai sunt atât de multe zile de luni, guvernul a reacționat prompt și a anunțat că toți salariații din sectorul public vor avea liber în absolut toate zilele de luni din an. ”Ca să le lege de zilele de week-end și să aibă mai mult timp să se refacă după zilele de muncă asiduă în slujba cetățeanului”, a explicat una din slugile lui Dragnea din guvern.

vacanta_relaxare_plaja.jpg Deși declară una, e foarte posibil ca motivația celor din guvern să fie alta. ”Pesediștii sunt disperați că nu au bani pentru salarii și se gândesc că, dându-le bugetarilor mai multe zile libere, o să facă economii. Doar ați auzit-o pe Olguța, care le-a transmis medicilor că au salariile mai mici pentru c-au fost puține zile lucrătoare în ianuarie. Asta deși noi suntem în aprilie, dar nu e o surpriză că atât o duce capul”, spune reputatul analist Decebal Popescu.

Varianta reputatului analist e cât se poate de plauzibilă, mai ales că e foarte posibil ca bugetarii să primească retroactiv liber pentru toate zilele de luni de până acum din an în care s-au prezentat la muncă. ”Câte zile de luni au muncit, atâtea zile libere suplimentare să primească fiecare angajat din sectorul public”, a cerut Olguța.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Calin | Thursday, 12.04.2018 14:12 Politic

National Cinematografic