Nu doar vamaioţii sunt nostalgici, ci şi europenii: „De când cu România, UE nu mai e ce-a fost!”

Val de nostalgie printre cetăţenii europeni! Tot mai mulţi se plâng că atmosfera din Uniunea Europeană s-a degradat constant în ultimii ani, mai ales de când România şi Bulgaria au aderat la Uniune. Mulţi preferă să se mute în Statele Unite ale Americii, acolo unde românii şi bulgarii încă nu pot ajunge fără viză.

„De când s-a umplut de cerşetori şi cocalari veniţi din România sau Bulgaria, atmosfera s-a stricat, Uniunea Europeană nu mai e ce-a fost. Înainte era o plăcere să te plimbi pe străzile capitalelor din UE, acum dai la tot colţul de cerşetori sau de indivizi care ascultă manele în timp de sparg seminţe şi beau bere la pet. Pentru mine, UE a murit”, se plânge Pierre de Cebal, cetăţean european de mai bine de un deceniu.

Dealtfel, pe Facebook au apărut extrem de multe cauze „Salvaţi UE!”, dar la acestea aderă de regulă doar hipsterii, persoane care în afară de a da un Like şi a spune că „UE nu mai e ce-a fost” nu sunt în stare să facă nimic concret. Până şi liderul hipsterilor europeni, Jon Ivaskou, este scepttit că UE va redeveni vreodată ce-a fost acum mulţi ani.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
2 iulie 2013 07:15

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult