Nu-i lăsăm singuri pe frații de peste Prut! Vom dubla numărul de grafitti-uri „Basarabia e România”

Credeați că românii vor rămâne indiferenți la drama prin care trec acum frații lor de peste Prut? Vă înșelați amarnic! Mai mulți patrioți români au anunțat că vor intensifica eforturile de unire a Moldovei cu patria mamă dublând efectiv numărul de grafitti-uri și abțibilde cu „Basarabia e România”. 

„Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să arătăm că ne pasă de acea țară și nu putem face asta cumpărând produse moldovenești, pentru că nu credem că capitalismul este o soluție. Nu, ce-i va ajuta cu adevărat pe săracii noștrii frați sunt aceste mesaje plus câteva mitinguri pașnice, în care cerem să unim cele două țări”, a declarat Costel Simion, un lider al patrioților unioniști români. 

Inițiativa va fi susținută și de cele câteva sute de mii de cetățeni moldoveni care și-au luat și cetățenia română să umble liberi în UE care, și ei, s-au arătat extrem de supărat de situația de la ei din țară. „Nu doar că vom scrie mai mult „Basarabia e România”, eu sunt chiar dispus să intru pe pagină la comunistul ăla de Vasile Ernu și să-i zic vreo două, de la obraz, așa”, a spus Vitalie Plahotniuc Snegur Voronin, un student moldovean de la București. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

14 noiembrie 2016 13:12
Citește mai mult despre: basarabia e romania Moldova

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult