Şoferii de taxi din Capitală sunt foarte ocupaţi azi! Potrivit cetăţenilor, în această dimineaţă era imposibil să găseşti o maşină liberă pentru că toţi taximetriştii erau chemaţi să-şi dea cu părerea despre căderea bursei americane.

taxi_reporteri_cnn.jpg
Decebal Popescu, 42 de ani, spune că a aşteptat mai bine de jumătate de oră un taxi ca să ajungă la birou. "Aplicaţiile de taxi erau complet moarte, aşa că am sunat la dispecerat. Acolo mi-a explicat o doamnă că majoritatea şoferilor sunt la CNN, Financial Times, Bloomberg. Am înţeles că s-a întâmplat ceva cu Nasdaq-ul şi Dow Jones-ul şi cineva trebuie să explice EXACT care e situaţia, ca să nu se prăbuşească de tot economia mondială."

Până la urmă, Decebal spune că a reuşit să găsească un taxi liber. "Era un analist politic de la Leone. De obicei îi evit, dar am înţeles că doar ăştia au circulat azi. A trebuit să-l ascult intrând în direct de vreo trei ori, dar până la urmă m-a dus la destinaţie. Mulţumesc, domnule Guşă, şi succes cu televiziunea!"

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 06.02.2018 15:04 Politic

National Cinematografic