“Nu putem egala aşa ceva!” Fanaticii ISIS renunţă la jihad după ce au văzut traficul din piaţa Victoriei

Ştiri de ultimă oră din Orientul Mijlociu: liderii ISIS renunţă la jihad şi se retrag în pustnicie! Neobişnuita decizie a fanaticilor islamici vine după ce unul dintre ei, detaşat cu terorismul la Bucureşti, a văzut traficul din Piaţa Victoriei la cinci după amiaza.

“Când Ali s-a întors în Siria şi ne-a povestit ce înseamnă adevăratul jihad, ne-am dat seama că nu vrem să ajungem în halul ăla, ca sălbaticii”, spune Abu Bakr al-Baghdadi, fostul şef al insurgenţilor. “Nici pentru 700 de virgine nu merită să te bagi cu maşina în urgia aia. Fratele îl claxonează pe frate, nu mai există omenie, nu mai există reguli…”

“Talibanii noştri sunt nişte gentlemeni pe lângă şoferii din Bucureşti. Am auzit că românii spun ‘la Victoriei e jihad în seara asta’, dar noi nu vrem să fim asociaţi cu aceşti barbari!”, a continuat al-Baghdadi.

“Ne cerem scuze faţă de toţi cei afectaţi de tentativa noastră de jihad, vom face tot posibilul să ne răscumpărăm greşelile şi rugăm comunitatea internaţională să îşi îndrepte privirea spre ororile care se întâmplă în piaţa Victoriei, pe Kiseleff, Lascăr Catargiu şi nu numai, în fiecare zi între 17 şi 20”, a adăugat capul Statului Islamic, depunându-şi turbanul şi predându-se autorităţilor.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
20 ianuarie 2017 16:35
Citește mai mult despre: ISIS jihad seara trafic victoriei

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult