Nu s-au abţinut! De ziua copilului, parlamentarii şi-au votat şi nişte alocaţii nesimţite

De 1 Iunie, parlamentarii români s-au simţit ca nişte copii şi de bucurie au decis să vină la muncă, deşi sunt în campanie şi oficial au liber. Parlamentarii au dat dovadă de un asmenea entuziasm, că şi-au votat şi nişte alocaţii speciale, de 2000 Euro lunar. Aleşii spun că banii vor fi găsiţi fie prin reducerea cu un mic procent a alocaţiilor normale de copii, fie din reducerea bugetului pentru Educaţie.

“Instituţia supremă în stat a decis să-şi facă un mic cadou pentru întreaga activitate. Aici activează oameni care au avut o copilărie dificilă. Pe vremea lui Ceauşescu n-aveam nici vile, şi nici limuzine. Eram săraci, nu ca acum. În memoria acelor vremuri, ne acordăm în unanimitate aceste modeste alocaţii pe viaţă”, explică Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului.

Imediat după vot, parlamentarii s-au bucurat ca nişte copii şi s-au dus la cantină, unde s-au bătut cu felii de tort cu frişcă, apoi au făcut un concurs de karting pe coridoarele imense ale Casei Poporului, apoi au plecat înapoi în circumscripţii, pentru campanie. Ei au promis să revină în toamnă, când îşi vor acorda alte indemnizaţii speciale, “pentru că nevoile unui om bogat sunt cu totul altele faţă de ale săracilor care ne votează, ei n-au de unde să înţeleagă pentru ce ne trebuie atâţia bani”, a declarat un alt senator.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
1 iunie 2016 21:06
Citește mai mult despre: Parlament

Alte articole

Vezi mai mult