O vorbă veche spune că lupu-şi schimbă părul, dar năravul ba! În această dimineaţă, răposatul C. V. Tudor a apărut din senin în platoul unui talk-show politic, agitând nişte hârtii despre care susţinea că reprezintă dovada clară că n-ar fi murit.

vadim_documente_doveditoare.jpg
“Minciuni abjecte! E o înscenare a ungurilor şi a mafíei! Am DOCUMENTE! Un patriot adevărat nu se lasă aşa, cu una, cu două! Trăiască tovarăşul Nicolae Ceauşescu! O să vedeţi voi în următorul număr din România Mare”, a tunat “tribunul”, înainte să arunce o cafea pe moderatoarea emisiunii şi să o numească “şomâldoacă” şi “trădătoare de ţară”.

După ce a mai răsturnat câteva obiecte prin platou, apariţia fantomatică a declamat câteva versuri ridicole şi a dispărut în neant, lăsându-i înmărmuriţi pe participanţii la emisiune. “În popor, se spune că securistul e o fiinţă cu puteri paranormale, ca pricolicii sau strigoii, iar ce am văzut noi era un securist get-beget”, a declarat unul dintre aceştia.

“Documentele doveditoare” pe care le agita teribila fantomă s-au dovedit ulterior a fi un abonament la canalul porno, manualul de instrucţiuni al unei bormaşini şi un desen cu o pisică.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 15.09.2015 10:30 Politic

National Cinematografic