Multe se pot spune despre Viorica Dăncilă, nu și că n-ar fi hotărâtă și bătăioasă. Recent, „cea mai gospodină a neamului bo$$ă pă bagabonțeală” – cum atât de poetic o complimenta Marian Vanghelie – s-a arătat încrezătoare că mult discutata dezbatere electorală cu Klaus Iohannis va avea totuși loc, chiar dacă mai târziu decât și-ar fi dorit.

dancila_candidat_umbra_pamantului.jpg „Pentru cine nu mă cunoaște trebuie să afle că eu sunt în primul rând o femeie. Și ca orice femeie care sunt eu și nu alta, am o tenacitivitate născută și chiar crescută. Nu sunt «tenace», cum afirmă unii, fincă sunt decât una singură, nu mai multe – deci sunt o fire tenacă care îl provoc pe candidatul Iohannis să facem dezbaterea chiar și în turul 3 sau 4 sau care-l vrea el. Românii trebuie să afle, măcar în tururile următoare, că am crescut pensiile, salariile, dar și raza, care în mandatul meu a ajuns la pătrat, deci de patru ori mai mare.”, se mândrește Viorica Dăncilă.

Fostul premier l-a acuzat din nou pe Klaus Iohannis de blocaj, de astă dată din cauza foilor pe care-ar fi trebuit să le citească la dezbatere. Foile, spune Dăncilă, s-au tot adunat prin casă, formând mari stive și împiedicând-o în repetate rânduri să-și exercite atribuțiile, mai ales în zona aragazului, unde sarmalele au rămas nefierte. Totuși, vin și vești bune: sociologii PSD spun că Dăncilă ar merita pe deplin să devină preș. României, conform ultimelor sondaje. Astfel, după ce le-a cerut românilor să voteze cu inima, doamna Viorica a înregistrat un succes de imagine colosal, atrăgându-și susținerea masivă a celor care votează cu mucoasa bucală, intestinul gros și mai ales colonul.  

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Harald | Friday, 22.11.2019 14:55 Politic

National Cinematografic