Nu se lasă! Viorica Dăncilă încă speră la o dezbatere, „măcar în turul 3 sau 4”

Multe se pot spune despre Viorica Dăncilă, nu și că n-ar fi hotărâtă și bătăioasă. Recent, „cea mai gospodină a neamului bo$$ă pă bagabonțeală” – cum atât de poetic o complimenta Marian Vanghelie – s-a arătat încrezătoare că mult discutata dezbatere electorală cu Klaus Iohannis va avea totuși loc, chiar dacă mai târziu decât și-ar fi dorit.

„Pentru cine nu mă cunoaște trebuie să afle că eu sunt în primul rând o femeie. Și ca orice femeie care sunt eu și nu alta, am o tenacitivitate născută și chiar crescută. Nu sunt «tenace», cum afirmă unii, fincă sunt decât una singură, nu mai multe – deci sunt o fire tenacă care îl provoc pe candidatul Iohannis să facem dezbaterea chiar și în turul 3 sau 4 sau care-l vrea el. Românii trebuie să afle, măcar în tururile următoare, că am crescut pensiile, salariile, dar și raza, care în mandatul meu a ajuns la pătrat, deci de patru ori mai mare.”, se mândrește Viorica Dăncilă.

Fostul premier l-a acuzat din nou pe Klaus Iohannis de blocaj, de astă dată din cauza foilor pe care-ar fi trebuit să le citească la dezbatere. Foile, spune Dăncilă, s-au tot adunat prin casă, formând mari stive și împiedicând-o în repetate rânduri să-și exercite atribuțiile, mai ales în zona aragazului, unde sarmalele au rămas nefierte. Totuși, vin și vești bune: sociologii PSD spun că Dăncilă ar merita pe deplin să devină preș. României, conform ultimelor sondaje. Astfel, după ce le-a cerut românilor să voteze cu inima, doamna Viorica a înregistrat un succes de imagine colosal, atrăgându-și susținerea masivă a celor care votează cu mucoasa bucală, intestinul gros și mai ales colonul.  

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Harald
22 noiembrie 2019 12:55
Citește mai mult despre: Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult