Nu se mai ajunge cu banii! Băsescu s-a angajat part-time ca preşedinte de bloc!

Deşi e cunoscut ca preşedinte al românilor, Traian Băsescu şi-a mai mai luat un job ca preşedinte de bloc, pentru că nu se mai ajunge cu banii.

„E dificil, mai ales că au început să apară nepoţii. Omul strânge ca furnica”, susţine Traian Băsescu, care speră că munca sa ca preşedinte de bloc e apreciată de locatari.

Locatarii din blocul pe care îl conduce part-time susţin că Băsescu e băiat bun, dar „le cam bea”.

„Sunt şi mici probleme, evident că nu poate fi totul perfect. Mă refer la faptul că a ocupat abuziv uscătoria, unde ţine o ţoaclă şi multe borcane cu murături. Nu ştiu pentru ce îi trebuie atâtea murături, că doar n-o fi mahmur în fiecare zi”, susţine Decebal Popescu, unul din locatarii din blocul unde e preşedinte part-time Traian Băsescu.

Câţiva din locatari susţin însă că Băsescu le manipulează contabilitatea şi-i încarcă la utilităţi, iar mânăriile nu se opresc aici.

„Ne-a vândut flota de tomberoane. Păi ştiţi câte tomberoane avea blocul ăsta? Le-a dat pe toate la fier vechi”, declară tăios Mioara Papuc, locatară.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
11 iulie 2013 14:07

Alte articole

Vezi mai mult