Nu se mai ascund! Printre companiile noi ale primăriei lui Firea se numără şi SC Furat SA, cu obiect de activitate furatul

Putem spune multe despre regimul Gabi Firea, nu şi că oamenii primăriţei umblă cu ocolişuri! Potrivit documentelor publicate pe site-ul municipalităţii, printre cele 20 de companii de stat nou înfiinţate se numără, pe lângă SC Parcări şi SC Consolidări, şi SC Furat SA, al cărui cod CAEN este 2219 – “Furtul, japca, ciordeala, manglitul de bani şi bunuri, datul cu jula, tâlhăria, jaful armat şi nearmat şi alte activităţi conexe”.

La rectificarea bugetară, SC Furat SA a primit 174.000.000 euro destinaţi salariilor şi primelor de Crăciun ale angajaţilor, dar şi 45.000 de euro buget de publicitate, pentru flyere, spoturi TV şi mascota “Bobiţă, banditul vesel”, precizează Alexandru-Marcel Capone, consilier general PSD.

Potrivit Gabrielei Firea, prima firmă de furat “100% oficială” va fi inaugurată cu un spectacol extraordinar organizat de SC Şuşe Cu Lăutari SA, la care cateringul va fi asigurat de SC 10.000 De Porţii De Fasole Gratis SA.

Scris de Vasile
27 septembrie 2017 13:09
Citește mai mult despre: firme de stat gabi firea primarie

Alte articole

Vezi mai mult