Nu se poate abţine! Cât a fost audiat de procurori, Videanu a mai tras o ţeapă de 3 milioane

Adriean Videanu nu se dezminte. Chemat de procurori la audieri, să dea declaraţii în privinţa acuzaţiilor de subminare a economiei naţionale, fostul ministru PDL a tras o ţeapă de trei milioane de euro. Ba, mai mult, câţiva procurori dar şi alţi angajaţi ai parchetului s-au plâns că le-au dispărut ceasuri, portofele precum şi alte obiecte personale.

„În timpul audierii Adriean Videanu s-a fâţâit tot timpul pe scaun. După 10 minute ne-a rugat să ieşim afară, că reuşise, printr-o manevră, să cumpere clădirea parchetului. Până să facem verificări, deja veniseră nişte bodyguarzi să ne ia birourile şi scaunele”, a povestit un procuror care a fost martor la eveniment.

Alte surse au confirmat că, în timpul scurtei sale audieri, Videanu a reuşit să vândă parchetului general 400 de tone de borduri chinezeşti, patru busturi înfăţişându-l pe generalul Leonard Mociulschi, realizate în întregime din marmură de Ruşchiţa, precum şi un număr nedeclarat de costume de scafandru, calitatea I.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
4 septembrie 2013 11:09

Alte articole

Vezi mai mult