Nu toți au noroc: unui român i-a apărut chipul lui Victor Ponta în declarația 200

În timp ce toți proștii au noroc cu carul și le apare chipul lui Arsenie Boca în podea, să facă din orice ruină de casă loc de pelerinaj, alți români, mai cinstiți, au parte de ghinion peste ghinion. Este și cazul lui Alex B. din Curtea de Argeș, care s-a trezit cu chipul lui Victor Ponta pe declarația 200 chiar înainte s-o depună la circa financiară.

„Mi-a zis doamna de la ghișeu, «ce-i aici, ați murdărit formularul? Vedeți că nu mai e valabil dacă e murdar». Când ne-am uitat mai bine era și mai rău, se vedea chipul domnului premier Victor Ponta. Aici lucrurile au început să degenereze pentru că funcționara mi-a zis că trebuie să plătesc o acciză suplimentară din cauza minunii”, a povestit Alex B.

Mai grav este că, de când i-a apărut chipul lui Ponta, mii de inspectori fiscali au început să vină în pelerinaj la el acasă, să-i pupe copia după hârtie și să-i ceară taxe și impozite. „Am primit amendă inclusv că nu am declarat la Fisc o Dacie vândută de tata în 82 unui bulgar”, a povestit tânărul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
14 mai 2015 14:05

Alte articole

Vezi mai mult