Numărătoarea voturilor continuă, s-ar putea să nu se termine niciodată

Se credea că voturile românilor din diaspora sînt ultimele aşteptate de BEC pentru a fi numărate, însă lucrurile nu stau deloc aşa.
Acum cîteva minute au ajuns la Bucureşti voturile minerilor care au muncit ieri şi care au votat în galerii, la sute de metri sub pămînt. „Garantăm că sînt voturi curate”, a spus preşedintele unei secţii de vot de la nivelul 5 mina Lupeni.

L-am întrebat pe unul dintre minerii care a ieşit din schimb dacă a stat mult pe gînduri pînă să voteze. Ne-a răspus în felul următor: „Noi votăm, nu gîndim!”

De asemenea, Dinu Patriciu a anunţat azi într-o conferinţă de presă că a descoperit în apropierea Insulei Şerpilor un nou bazin electoral al PSD unde, printre cîteva pungi de gaze naturale, se aflau şi cîţiva saci cu voturi.

Se mai aşteaptă voturile românilor plecaţi în spaţiu pe diferite staţii orbitale unde au fost organizate secţii speciale. Din cauza imponderablilităţii, cosmonauţii români au întîmpinat mari dificultăţi la introducerea buletinelor de vot în urne, mulţi lăsîndu-se păgubaşi după cîteva tentative nereuşite.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de TNR
7 decembrie 2009 14:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult