Ca într-o tragedie antică, Nuţu Cămătaru e rupt între dorinţa de libertate şi dragostea faţă de frumosul său cal, Gigi! Potrivit unor surse judiciare, dacă ordonanţa pregătită de guvernul PSD intră în vigoare, temutul interlop scapă de puşcărie, însă calul său va mai rămâne după gratii cel puţin doi ani.

nutu_si_calul_gratiati.jpg

“E simplu. Infracţiunile pentru care a intrat Nuţu cad sub incidenţa ordonanţei, astfel încât pedeapsa îi va fi redusă la jumătate. În schimb, ‘călărirea de către infractor’, pentru care armăsarul Gigi a luat şase ani, nu face obiectul graţierii. Ce ne facem? Nuţu nu poate trăi fără cal, iar calului nu-i place fânul dacă nu-l ţesală Nuţu”, a explicat Fane Căldărar zis Briceag, avocatul lui Nuţu.

Deşi lui Nuţu Cămătaru i s-a promis că va beneficia de vizite conjugale şi va putea vorbi la telefon cu calul său oricând simte nevoia, interlopul jură că se va lega cu lanţuri de gratiile închisorii până când autorităţile se îndură şi îi slobozesc murgul.Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 30.01.2017 19:08 Politic

National Cinematografic