O bandă de politicieni a jefuit o vidanjă, devorând rahatul în câteva minute

Membrii echipajului unei vidanje au privit neputincioşi cum o bandă de politicieni a devorat întreg conţinutul cisternei în câteva minute, după ce angajaţii au fost ameninţaţi să oprească, traşi pe dreapta şi bruscaţi de politicienii hămesiţi.

Martorii oculari descriu cum politicienii au năpădit ca lăcustele, acuzându-se din când în când reciproc că mănâncă rahat, sau că mănâncă mai mult decât ceilalţi.

Patronul firmei de vidanjare declară că se aştepta la un eveniment de acest gen, mai ales că recent a prins doi politicieni amuşinând prin curtea firmei.

Analiştii politici susţin că politicienii au recurs la jaf cel mai probabil pentru că sunt în vacanţă parlamentară şi n-au ce rahat să mănânce, teoria fiind confirmată şi de angajaţii de pe vidanja golită în câteva minute de politicieni.

„Cred că fiind în vacanţă parlamentară nu mai aveau pe unde să mănânce rahat cum sunt ei obişnuiţi şi de aceea ne-au atacat”, susţine Victor R, şoferul vidanjei, care se mândreşte cu o experienţă de 30 de ani în domeniul managementului produselor umane.

În prezent Poliţia investighează cazul, însă identificarea politicienilor care au consumat rahatul din vidanjă este extrem de dificilă, numărul suspecţilor fiind foarte de mare.

Scris de Ionut
29 iulie 2013 07:55

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult