O bătaie de cap mai puțin pentru România! Județul Mehedinți nu are aviz ISU și va fi închis

Nu doar cluburile şi barurile au de suferit în urma intensificării verificărilor anti-incendiu! Surse oficiale anunţă închiderea iminentă a unui întreg judeţ – Mehedinţiul – pentru că nu deţine absolut nicio autorizaţie ISU, plan de evacuare, ieşiri de urgenţă sau extinctor.

“Încă de la înfiinţare, acest judeţ a funcţionat clandestin, reuşind cumva să fenteze toate controalele noastre”, a declarat un angajat ISU. “Există, bineînţeles, şi voci care susţin că prefectura Mehedinţi ar fi dat şpagă unor colegi de-ai noştri pentru ca judeţul să rămână deschis, dar momentan sunt doar nişte speculaţii nefondate.”

Până mâine, cetăţenii domiciliaţi pe raza judeţului Mehedinţi sunt rugaţi să îşi strângă lucrurile şi să se mute, provizoriu, în Dolj şi Gorj, unde vor fi găzduiţi în tabere de mehedinţeni. “Situaţia e una temporară, până când autorităţile de la Turnu Severin reuşesc să obţină avizele necesare”, a promis un reprezentant al Guvernului. “În caz contrar, Mehedinţiul va fi demolat şi în locul lui vom construi un mall sau o biserică frumoasă.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
19 noiembrie 2015 17:32
Citește mai mult despre: autorizatie ignifugare ISU judet Mehedinti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult