Aleşii noştri lucrează atât în ţară, cât şi peste hotare! Mai mulţi membri marcanţi ai PSD s-au alăturat săptămâna aceasta unei expediţii umanitare ONU în Sudanul de Sud, cu scopul de a fura ceva şi de la alţi amărâţi decât ăştia de acasă.

misiuneumanitarapsd.jpg
Experienţa acumulată în cadrul misiunii, spun pesediştii, le-ar putea fi utilă în propriile judeţe, unde condiţiile devin din ce în ce mai exotice pe măsură ce populaţia sărăceşte şi clima devine mai secetoasă.

"E greu, dar e distractiv, simţi că faci parte dintr-o echipă, fiecare dintre noi trebuie să-şi aducă contribuţia dacă vrem să iasă bine, că ăştia de la ONU sunt destul de vigilenţi", spune Mihai Cocean, vicepreşedintele PSD Giurgiu. "Aici nu prea sunt bani, aşa că furăm ce găsim - saci cu orez, haine, chiar şi mini-laptopuri din alea cu manivelă sau filtre de apă."

Nicu Şulea, consilier judeţean în Teleorman, a înregistrat deja primul mare succes al misiunii, sustrăgând 40.000 de lăzi de medicamente împotriva malariei, pe care le va folosi pentru a-şi ridica o vilă pe malul Dunării. "Când se stârnesc ţânţarii, iau o pastilă din perete şi stau fără griji. O să moară şefu' de ciudă", a zâmbit acesta, smulgând un castron cu terci din mâinile unui copil.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Friday, 27.10.2017 19:03 Politic

National Cinematografic